Info

Privat session

Jeg tager i øjeblikket kun få klienter, men ring eller skriv til mig på 60129414, så får vi afklaret om en session er noget for dig og om der er et tidspunkt der passer os begge.
Jeg har arbejdet med mennesker de sidste 20 år og arbejder ud fra det synspunkt, at når du bliver nysgerrig på, hvordan din krop, følelser og tanker hænger sammen, så har du også mulighed for at handle på kroppens signaler til dig og ikke mindst at standse op og blive bevidst om, hvilke signaler du sender ud til kroppen. Det kræver dog, at du ved, hvad du selv kan gøre og hvor lidt der egentlig skal til for, at du får meget mere energi i din hverdag. Energi der ikke kun har betydning for dig, men også din familie, venner, kolleager, naboer og dem du møder i et splitsekund på gaden.
Jeg har altid hjertet med, når jeg har sessioner og mit eneste krav til dig er, at du skal have lyst til at yde en indsats ift. at blive nysgerrig på dig selv for at kunne frigive den energi der ikke længere tjener dig.

En session varer ca. 60 min og kan foregå over telefonen eller ved et fysisk møde.

Firmaforløb

Det jeg tilbyder er at fortælle, viser og guide jer ind i ca. 5 øvelser der kan åbne op for jeres kreativitet og intuition. Jeg fortæller i øjenhøjde, hvordan vores intuition og kreativitets flow ofte bliver bremset af os selv ved, at vi fx ikke udnytter vores åndedræt optimalt.
Det lyder simpelt at trække vejret fordi det i første omgang er noget vi gør helt automatisk. Ved bevidst at trække vejret, kan du udnytte dit åndedræt langt mere end du tror der er muligt – og din udnyttelsen af dit åndedræt er det værd. Din krop og hjerne smelte sammen og du sender ilt ud til hele kroppen og kroppen responderer ved, at du vil opleve mere energi, der har stor betydning for din trivsel, kreativitet og arbejdsglæde.

I en hverdag, hvor der skal tages mange beslutninger, er vi ikke altid klar over, hvor lidt der skal til for, at vi kan få vores krop og hjerne til at smelte sammen og derved bevidst at åbne mere op for vores intuition.

Se i den vedhæftet fil, hvorfor et firmaforløb kan være interessant for jer?

Foredrag

kan bookes direkte igennem mig på 60129414 eller hos ARTE Booking

https://artebooking.dk/?s=anne+skov-hansen