Hvordan?

Jeg kombinerer min faglige baggrunde med praksis og bringer teori ned i øjenhøjde, så det passer til den praksis I befinder jer i.
I en hverdag, hvor der skal tages mange beslutninger, foretager vi os også mange ting per automatik eller ud fra tesen, at det er det, vi altid har gjort og det har virket indtil nu.
Det er ikke en dårlig ting at handle per automatik, men nogle gange skal der meget lidt årvågenhed til for, at vi kan få øje på, hvordan vi kan udvide vores egne og fællesskabets handlemuligheder, så samarbejdet kan nå nye højder.
Det handler om, at vi giver os selv plads og tid til at kunne træde et skridt tilbage og få øje, at når vi befinder os i et samarbejde, så har brug for hinanden – også selvom, at det ikke altid mærkes sådan. Og det er faktisk muligt, at vi kan bruge hinanden på en meget mere skånsom måde end at blive ved med at køre på i et højt tempo og handle ud fra automatik.
I bund og grund handler det om, at når det bliver tydeligt for os selv, hvordan vi fungerer i et samarbejdet på godt og ondt, så bliver det også tydeligt, hvad vi skal fokusere på.
Det lyder så simpelt – og det er det også, men er det let? Ja, når vi får øje på vores egen indflydelse for at udvide fællesskabet/samarbejdet.

“Det handlede både om kultur, indstilling, faglig udvikling og rytme. Jeg henvendte mig til Anne, hvor hun sammen med afdelingen fik skabt et fællessprog og fokus der hjalp os til at have fokus på det udvidet samarbejde med hinanden og kunderne. Afdelingens resultater og nye tilgang, skabte opmærksomhed og Annes oplæg/tanker på de ressourcer vi hverdag ikke udnytter – er udvidet til at omhandle hele den kommercielle division i Nordiske Medier, der nu alle bruger fællessproget.”

— Martin Quarder, tidligere Salgsdirektør i Nordisk Medier