Hvordan?

Ved at få viden om, hvordan kroppen fungerer bliver det også tydeligt for dig/jer, hvordan vi kan kommunikere med vores krop og det kan vi fx bruge vores vejrtrækning til. Når vi bliver bevidste om vores vejrtrækning og hvilken indflydelse den har på vores trivsel, glæde, kreativitet og intuition, så mærker vi, hvordan vores krop er det perfekte redskab til at skabe rammen for en bæredygtig hverdag.
Jeg har i de sidste 20 år arbejdet med, hvordan vi kan blive bedre til at bruge hele os selv, det vil sige vores krop og hjerne samlet, når vi skal skabe balance i vores hverdag – Den bæredygtige hverdag.
Jeg arbejder ud fra det synspunkt, at når vi begynder at blive nysgerrige på, hvordan vores krop, følelser og tanker hænger sammen, så får vi også mulighed for at handle på kroppens signaler – og ikke mindst til at standse op og blive bevidste om, hvilke signaler vi sender ud kroppen.
For at kunne handle på det, kræver det dog, at vi ved, hvad vi selv kan gøre og hvor lidt der egentlig skal til for, at vi får meget mere energi i vores hverdag. Energi der ikke kun har betydning for os selv, men også vores familie, venner, kolleager, naboer og dem vi møder i et splitsekund på gaden.
Kroppen sender mange gange i løbet af en dag signaler om, at vi skal mærke den og give slip på tanker, støj og unødvendige forstyrrelser.
Det jeg blandt andet hjælper dig/jer med er at fortælle og guide dig/jer til, er at blive bedre til at tage små mentale pauser i løbet af en dag og give plads til at lade energien flyde mere frit.
Jeg er uddannet sygeplejerske, læst cand.pæd.psyk, underviser i yoga og mindful meditation, forfatter og foredragsholder.