Hvordan arbejder jeg?

Jeg bruger mine uddannelser, min mange års erfaring med at arbejde med mennesker og så bruger jeg min intuition. For mig handler intuition om at se og mærke de muligheder der ligger til os, hvis vi tør gribe dem og se bort fra tvivl og troen på os selv.
Er det nemt? Nej og det anerkender jeg fulgt ud. Jeg har selv været på en rejse og ved godt, hvad der skal til og hvad det koster af energi at turde tage de usikre skridt hen mod ønsker, mål og drømme. Hvis du ikke er parat, så er du ikke parat. Blot du accepterer det, i stedet for at have dårlig samvittighed og bruger energi på en indre dialog med dig selv om, at du burde også….
Det handler om dit mod, lyst og energi til at handle med dit hjerte. Det er ikke ensbetydende med, at du ikke skal bruge din fornuft og din tænkende og analyserende del af din hjerne. Det handler om samspillet og den energi der får lov til at flyde frit i dig, når din krop og hjerne er i balance.

Når jeg arbejder med dig, så har jeg fokus på at åbne op for dit indre og ydre energiflow.

Det gør jeg ved, at vise dig, hvordan kroppen reagerer på tanker, følelser og handlinger, så det bliver tydeligt for dig, at hjernen og kroppen hele tiden kommunikerer frem og tilbage i forhold til de signaler du sender ud via dine tanker og følelser.
Ved at få en viden om, hvordan kroppen fungerer bliver det også tydeligt for dig, hvordan du kan kommunikere med din krop via din krop og det kan du eksempelvis bruge din vejrtrækning til. Når du bliver bevidst om din vejrtrækning og hvilken indflydelse den kan have på din trivsel, glæde, kreativitet og intuition, så vil du opleve, at du er i balance.

Er der noget der kan forhindrer dig i at åbne op for dit energiflow?

I princippet ikke. Hvis du oplever, at det kan være svært for dig, så er det måske, fordi du ikke er helt parat til at arbejde med de forhindringer du støder på undervejs. Det kan være visse typer af tanker der blokerer dig, følelser der har sat sig fast, fordi du ikke har fået dem bearbejdet eller måske er jeg bare ikke den rette til at hjælpe dig. Derfor beder jeg dig altid om at ringe til mig inden du booker en tid, så vi kan blive enig om en forventningsaftale. Se afsnittet om
Hvis du har brug for hjælp til dine fysiske udfordringer som ondt i ryggen, skulderen og nakken, så er jeg ikke den du søger. Selvom din psyke og fysik hænger sammen, så skal du altid tager dine fysiske symptomer seriøst og har du været en tur forbi din læge, hvis det er det der kræves, så kan jeg anbefale, at du tager kontakt til Body Correction og får en eller flere behandlinger. Det er en behandling der får din krop og hjerne til at arbejde sammen ift. din smerte problematik.