Hvordan?

Jeg kombinerer min faglige baggrunde med praksis og tilbyder at fortælle, viser og guide jer til, hvordan man med kroppen og meget simple øvelser selv kan være med til at have indflydelse på, hvordan der kan komme balance i, hvordan og på hvad man bruger sin energi på.
Når vi er kommet ud af balance kan det i vores hoveder og kroppe opleves som en overfyldt vaskemaskine der ikke vasker tøjet rent nok, fordi der simpelthen er for meget tryk på og mangel på plads til tøjet i maskinen – Ubalancen gør, at vi kan opleve hele tiden at blive forstyrret i vores arbejde, fordi der aldrig er tid eller ro til at tænke tanker færdige og handle på dem, før der dukker nye op.
Et eksempel på, hvordan vi kan komme i balance lyder alt for simpel til at være sand – og fordi det i første omgang er noget vi gør helt automatisk. Ved bevidst at trække vejret, kan du udnytte dit åndedræt langt mere end du tror der er muligt – og din udnyttelsen af dit åndedræt er det værd. Din krop og hjerne smelte sammen og du sender ilt ud til hele kroppen og kroppen responderer ved, at du vil opleve mere energi, der har stor betydning for din trivsel, kreativitet og arbejdsglæde.

I en hverdag, hvor der skal tages mange beslutninger, er vi ikke altid klar over, hvor lidt der skal til for, at vi kan få vores krop og hjerne til at smelte sammen og derved bevidst at åbne mere op for vores intuition.