Handelsbetingelser

Handelsbetingelser, rettigheder og afbudspolitik.

Produkter og tjenester udbydes af:

Anne Skov-Hansen
CVR nr.: 38416626
Tlf.: 60129414

Kontakt: bodymindcooperation@gmail.com

Alle priser er opgivet i danske kroner (DKK) Der er naturligvis ingen betalings gebyr. 

Levering: Digitale produkter leveres kort efter købet via e-mail.

Kvittering samt produkt tilsendes automatisk til den mail, du har oplyst ved købet.

Online produkter: Er dit til evigt brug, med mindre andet er foreskrevet. Anne Skov-Hansen har ingen forpligtelser til at udgive materialet til evig tid, for at du kan bruge det til evig tid, kræver det at online produktet downloades til egen enhed. Ved køb af online produkter frasiges retten automatisk til 14 dages fortrydelsesret, da produktet leveres øjeblikkelig.

Rettigheder: Alle rettigheder til uddannelse, trykt som digitalt materiale, tilhører Anne Skov-Hansen. Ved køb opnås brugsret til det købte materiale/produkt. Det købte materiale/produkt er personligt og må ikke bruges til andre formål end hvortil det er købt. Specifikt må materialet/produktet ikke anvendes i direkte eller indirekte konkurrence med Anne Skov-Hansens virksomhed. Brugsretten til det købte materiale/produkt er altid personlig og kan ikke overdrages.

Returret: Du fraskriver dig retten til 14 dages fortrydelsesret, ved køb af digitale produkter. 

Såfremt Anne Skov-Hansens materiale/produkter eller navn anvendes i strid med ovenstående, tilfaldes erstatningsansvar efter dansk rets almindeliges regler, ligesom eventuel uberettiget anvendelse søges imødegået ved nedlæggelse af fogedforbud.

Evt. uoverensstemmelse mellem køber og Anne Skov-Hansen :  Ved evt. uoverensstemmelser mellem Anne Skov-Hansen og køberen så skal dette afgøres efter dansk ret ved Retten på Frederiksberg

Ophavsret

Al tekst, lyd, kursusmateriale mm. er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke gengives uden tilladelse. Der skal altid søges om tilladelse forud for opgaven.

Persondataforordring

Databeskyttelse har høj prioritet, og det er vigtigt, at der er åbenhed omkring, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger. Jeg har derfor beskrevet, hvordan jeg behandler dine data.

3.01 Køb af onlineprodukter/meditationer.
Jeg har kun dit navn, din mailadresse og betalingsform registreret, og jeg kan selvfølgelig ikke se dine kortoplysninger.

Alle data, der er et led i en handel, gemmes i 5 år i henhold til bogføringsregler.

3.02 Vi opbevarer dine oplysninger.
Jeg opbevarer så få oplysninger om dig som muligt i henhold til ovennævnte beskrivelse.

3.03 Jeg er ansvarlig for dine personlige oplysninger

Anne Skov-Hansen har ansvaret for de personlige oplysninger, du giver os, og vi er ansvarlig for, at dine personlige oplysninger opbevares efter gældende lov om databeskyttelse.

3.04 Videregiver jeg dine persondata?

Jeg videregiver ikke dine persondata, og vi har ikke annonceaftaler eller øvrige aftaler med 3. mand.

3.05 Dine personlige oplysninger.

For at du kan indgå en aftale med os ved køb af et produkt eller et abonnement, skal du oplyse følgende:

  • Navn
  • E-mail adresse
  • adresse

Anne Skov-Hansen anvender kun din adresse, såfremt du fysisk skal modtage en vare, der fysisk skal sendes til dig. Se ovenfor.

Alle onlineprodukter får du adgang til, når betalingen er verificeret. Betaler du med Mobilepay MyShop vil du få din adgang åbnet, når vi har registreret indbetalingen. Alle onlineprodukter kræver kun opbevaring af dit navn og din mailadresse. Se ovenfor.

Alle personoplysninger på faktureringer skal gemmes i 5 år i henhold til lovgivning. Se ovenfor.

Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen ved Anne Skov-Hansen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i henhold til persondataloven.

Henvendelse kan rettes til bodymindcooperation@gmail.com

3.06 Jeg sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige.Jeg sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af dine data.